Home Без категория За проблеми с България ер сигнализират сънародници

За проблеми с България ер сигнализират сънародници

234
0
SHARE

Безпричинни закъснения и много напрежение – така накратко може да се опише преживяното от българи, които вчера са пътували с полет на България ер в посока Франкфурт. Вместо обаче там, заради лоши метеорологични условия и след повече от час кръжене във въздуха, самолетът каца в Мюнхен. След дълги спорове и настояване от страна на България ер пътниците да се извозят с автобус до първоначалното летище, в крайна сметка се решава, че пътуващите ще пренощуват в хотел. От България ер така и не съобщават какво следва на другата сутрин и кога хората трябва да бъдат на летището за новия полет.

Тази сутрин неразбориите са продължили с нови сили. Ето какво сподели с нас Ваня:

„В 17:52 бг време кацнахме днес в София, като тръгнахме в 12:50 немско време от летище Франкфурт. Летяхме първо до Виена с Луфтханза, а после с австрийската авиокомпания до София. До колкото видях бяхме само около 10-15 човека от всички пътници от вчера вечерта. България Ер не пусна никаква информация нито по телефона, нито по имейл. Трябваше да звъним сутринта до „спукване“, за да ни кажат за пренасочването към другите авиокомпании. За останалата част от пътниците нямам информация, но предполагам, че не всички са успяли днес да се приберат, защото полетите бяха много пълни.“

В официална позиция, разпространена днес до българските медии от България Ер отричат да има проблем и се оправдават, че лошото време е причинило неудобствата.

фото: avia.pro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here