Home Новини Медийни новини – Twitter & Facebook с ТВ канали

Медийни новини – Twitter & Facebook с ТВ канали

46
0
SHARE

МЕДИЙНИ НОВИНИ – TWITTER & FACEBOOK С ТВ КАНАЛИ
Социалната платформа FB разширява своето поле и навлиза в периметъра на големия-малък екран като се подготвя от следващия месец да пусне над 20 шоу-програми. С този акт те само потвърждават досегашната си позиция, че видеосъдържанието е от изключителна важност в развитието на социалната мрежа. Все още имена и конкретни водещи, както и списък с предавания не се споменават и се пазят в тайна, веротно защото са в процес на договаряне. Известно е, че ще се заложи на два типа продукции – по-дълги ТВ формати, които съответно ще бъдат с по-голям бюджет и по-кратки, които ще се актуализират всеки ден.
Според анализатори навлизането на пазара на FB е много сериозна заявка за развитието на сектора като цяло.
Успоредно с това TWITTER не остава по-назад. Социалната мрежа в партньорство с „Блумбърг медиа“ обединяват от една страна дигиталната сила на Twitter и от друга възможностите на наложения отдавна канал, като заедно ще излъчват най-важните новини от всяка точка на света като ще се целят в интелигентната публика. Репортажите ще бъдат на живо, а за достоверността на информациите ще отговарят редакторите на Блумбърг.
За разлика от FB канала, които се очаква да тръгнат още през юни, Twitter все още не са обявили дата, а само заявката, че това ще стане до края на тази година.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here