Home Работа в Европа Искате да се върнете в България – ето една възможност

Искате да се върнете в България – ето една възможност

580
0
SHARE

Българското Министерство на труда и социалната политика се е заело със задачата да връща българи в страната. За целта ще бъдат организирани кариерни форуми. Избраните страни са Австрия, Великобритания, Германия и Холандия. Инициативата вече не е нова – организира се за втори път. Аудиторията, към която се цели социалното ведомство са българите, които учат, живеят и работят в чужбина. На организираните форуми сънародниците ще бъдат информирани как могат да започнат или пък да продължат своята професионална реализация в България, съответно какви са предимствата както на социалното, така и на трудовото законодателство.

Първата среща започва само след дни в австрийската столица. Темата е „Австрийските фирми в България като работодател“. Тя ще се проведе на 23 януари, а участници в нея ще бъдат A1 Bulgaria, Palfinger, S&Т Bulgarien, EVN, Raiffeisenbank, Mondi Group, Dr. Pendl & Dr. Piswanger Bulgaria, Cargo-partner, които не само ще представят дейността си, но и ще предложат интересни възможности за работа.

Организатори на събитието са Посолството на България във Виена и Външноикономическият офис на Стопанската камара на Австрия.
Ако проявявате интерес към предстоящото среща е необходима регистрация. Можете да я направите през линка – регистрация.

Очаквайте информация и за останалите срещи.

фото: личен архив, източник:

https://www.eventbrite.com/e/karriereforum-deine-zukunft-in-bulgarien-2019-registration-52447606202

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here