Home Култура и Туризъм На музикалната сцена в Мюнхен

На музикалната сцена в Мюнхен

61
0
SHARE

Какво ни предлага баварската столица тази година
За мнозина меломани музикалното събитие на 2017 безспорно е концертът на Depeche Mode на 9 юни. Британската група ще имат своеобразно турне в редица немски градове, включително и в столицата Берлин.
Четири дни след тях – на 13 юни, отново на сцената на Olympiastadion своите фенове ще зарадват американската хард-рок група Guns-N-Roses. Засега заявка за посещение на концерта им в социалната мрежа ФБ са дали 3200 души. Билетите за най-скъпите категории вече са разпродадени, но все още могат да се намерят и по-евтини места – между 88 и 100 евро.


https://www.muenchenticket.de/…/tic…/151k6/Guns+N+Roses.html
Ако сте почитатели на хевиметъла легендарната английска група DEEP PURPLE прави своето епично прощално турне. За българската публика то ще бъде на 14 май в зала Арена Армеец в София. Пет дни по-късно рокдинозаврите ще бъдат на сцената на Олимпияхале. От южната баварска столица те ще се отправят на север – на 30 май в Хамбург, след това юни месец 6-ти – в Кьолн, 7-ми в Дортмунд, 9-ти в Лайпциг, 10-ти във Франкфурт, 13-ти в Берлин и финала на този музикален тур е Щутгарт на 14 юни. Билетите започват от 47 евро и достигат 96 евро.
Още една добра новина има за почитателите на хардмузиката. Една от най-значимите рокгрупи Aerosmith ще имат концерт на 26 май в Мюнхен. Сцената този път е Königsplatz, а цените на билетите започват от 170 евро и достигат до 549 евро за онези почитатели, които искат да бъдат на ръка разстояние от тях.
Друго важно музикално събитие в разгара на лятото за публиката в Мюнхен е срещата с Robin Williams, който ще събере феновете си на сцената на Олимпиястадион. Все още могат да се намерят от най-евтините билети на цена 130, а ако искате по-специално място ще трябва да приготвите 459 евро.
Феновете на METALLICA ще трябва да бъдат търпеливи и да чакат цяла една година. Групата е насрочила концерт в Олимпияхале на 26 април догодина.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here