Home На световната сцена Българският замък край Равадиново изпревари Кралските музеи Гринуич

Българският замък край Равадиново изпревари Кралските музеи Гринуич

794
0
SHARE

„Влюбен във вятъра“ – така се казва може би единственият съвременен български замък, който пребори над 300 хиляди проекта от цял свят и спечели първо място и златен приз в категорията – „Качество на туристическия продукт“ от Световното туристическо изложение ITB China в Шанхай. На второ място в същата категория се класираха Кралските музеи Гринуич в Лондон.

Догодина, когато България ще поеме ротационното председателство на ЕС и по инициатива на Европейската туристическа асоциация и на китайското правителството 2018 ще бъде година на интензивен туристически обмен, главно в посока от Китай към Европа. Чрез представителствата си в Пекин и Хамбург Китайският институт по туризъм ще насочва туристите към европейския континент. Добрата новина е, че Китай ще открие и своето трето представителство, което ще бъде в българския Замък.

„Влюбен във вятъра“ вече присъства в програмите на китайските туроператори, като за тях е разработена и специална програма. От следващата година ще има и гидове на китайски език. Разработва се и друг проект специално за тях – „Един ден в живота на българите“.

http://zamaka.bg/home

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here