Home Култура и Туризъм Български постановки гостуват в Германия и Австрия през ноември

Български постановки гостуват в Германия и Австрия през ноември

457
0
SHARE

Утре вечер (4 ноември) българите в Хамбург ще могат да гледат „Емигранти“ с участието на Асен Блатечки и Калин Врачански. Тази вечер представлението се играе и в столицата Берлин, където интересът бе много голям и билетите бързо се изчерпаха.

В театралния афиш на Мюнхен има две изненади – „Чамкория“, заглавие, което се смята за истински театралеен хит. Постановката е на Явор Гърдев по романа на Милен Русков, а гланата роля е поверена на Явор Бахаров. Първите редове вече са продадени, но все още могат да се намерят билети за по-задните места в залата. Представлението ще бъде на 23 ноември от 19.30 Theater Leo München.

На 30 ноември отново от 19.30 и отново в Мюнхен ще се играе „Горката Франция“. Мястото този път е Städtisches Willi Graf Gymnasium, а на сцената ще излязат обичаните Александър Дойнов, Александър Кадиев, Катерина Евро, Фахрадин Фахрадинов, Анелия Луцинова.

Ден по-рано представлението ще гостува за първи път и във Виена, а след Мюнхен ще бъде представено за българите във Франкфурт.

текст: Димитрина Пандурова

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here