Home Работа в Европа Работа за актьори в Бавария

Работа за актьори в Бавария

211
0
SHARE

Ако цял живот сте мечтал да играете в киното, сега вече имате своя златен шанс, особено ако живеете в Бавария.
Германска агенция набира статисти, говорещи руски език, за учения на американската армия. Впрочем за актьорските позиции могат да се кандидатират и желаещи от Полша и Чехия, които обаче също добре владеят руски език, но също така и английски. Английският и немският са основните езици, които също трябва да владеят кандидатите за сцената.
Учението ще се провежда в Бавария – на полигона Хоенфелс, а „актьорите“ ще бъдат в ролята на цивилно население в район на криза. На същото място този месец вече се проведоха учения на НАТО „Съюзнически дух VI“ с 3000 души числен състав военни от общо 12 държави.
Ако вече сте решили да опитате, то добре е да знаете, че работата на артиста не е особено лека – всеки ден ви очаква ставане в 5 часа, а ученията ще започват в 7. Заплатата обаче е доста мотивираща – между 88 и 120 евро на ден. Работата би била подходяща и за всички, които имат желание да се включат в реалити тип „Биг брадър“. Участието в този проект ще продължи две седмици, а „артистите“ ще научат какво е усещането да спиш във войнишки помещения или на палатки в полигон. Авантюристичните „екстри“ в стил на самотен остров не се изчерпват с това. Актьорите ще имат вода, отопление и електричество, баните ще бъдат разделени за мъже и жени, но ще трябва сами да се грижат за чистотата и хигиената. Също така за две седмици артистите ще трябва да се разделят с всякакви мобилни комуникации – таблети, телефони, лаптопи. Сред забранените „плодове“ ще бъде и алкохолът.
Кой е казал, че е лесна актьорската професия?
Ако все още горите от желание за тази работа може да се обърнете към компанията Optronic HR (агенция за подбор на персонал).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here