Home На световната сцена Концерти в Германия – една обещаваща 2019

Концерти в Германия – една обещаваща 2019

1560
1
SHARE

Ако обичате музиката пригответе сериозен бюджет, защото германските сцени са подготвили много концерти през новата 2019-та година.
Поп-изпълнители, които не сме чували отдавна на живо, като например Шер. 72-годишната Шерилин Саркисян, която е от арменски произход по бащина линия и наследница на племето чероки по майчина линия, е плануала 5 концерта в Германия. Най-изгодни са билетите за Кьолн, а най-скъпи в Мюнхен – почти 100 евро. Спектаклите и са планувани за есента на 2019 – месеците септември и октомври. Първата й изява е в столицата Берлин, следват в Мюнхен, Кьолн, Манхайм и Хамбург.

Шер е носителка е на наградите Оскар, Грами, Тони, Еми, БАФТА, Златен глобус.

Род Стюарт е друго име от звездния афиш. 73-годишният британец е подготвил шест концерта, един, от които ще бъде на австрийската крепост Клам (на около 40 км от Линц).

Фил Колинс, който възстанови концертната си дейност едва преди 3 години, след отсъствие от цели 10 години, ще зарадва своите почитатели в няколко града в Германия Хановер и в Кьолн, и още в Берлин, в Мюнхен и в Щутгарт. Колинс, който през 2011 г. обяви, че ще се пенсионира, тъй като не може да свири на барабани, заради увреждане на нерв, ще излезе и на сцената на австрийската столица и във Виена. Билетите започват от 94 евро.

В разгара на лятото феновете ще могат да гледат на живо и Бон Джоуви. Концертите са планувани за два града в Германия – Дюселдорф и Мюнхен и на две места в Австрия – съответно Виена и Клагенфурт. На тези сцени той ще излезе през месец юли. Билетите са средно по около 110 евро.

Ерос Рамацоти е със 7 планувани концерта в Германия и един в австрийския град Клагенфурт. Само в Мюнхен италианският поп-изпълнител ще има два концерта през февруари. Освен това ще пее в Кьолн, Щутгарт и Манхайм.

Виртуозът на пианото – сър Елтън Джон – през 2019 е подготвил 8 концерта. Те са насрочени за месеците май, юни и юли – съответно в Германия и един в Австрия, в Граац. За жалост билетите за Германия вече са разпродадени, все още обаче могат да се намерят за Австрия. Ерик Клептън ще зарадва публиката в Берлин, Виена и Манхайм. Най-изгодни са билетите за австрийската столица, които са малко над 172 евро. За Германия са с около 20 евро по-скъпи.

Стинг също е с планувани 8 концерта в Германия и в Австрия. В Мюнхен той ще има две участия, едно от които е на летния фестивал – Толвуд. Билети за жалост също вече не могат да се намерят, но все пак все още са налични за първата дата от изявите му в баварската столица – 25 юни.

Освен това германската публика ще може да се наслади още на Ариана Гранде, Дейвид Хаселхоф, Зизи топ, Пинк, Дейвид Гарет, чийто имена също са включени в концертния календар на 2019.

Почитателите на Майкъл Бубле също ще бъдат ощастливени. Той е подготвил осем концерта в Германия, сред които в Берлин, Мюнхен, Кьолн, Хамбург. Билетите са със средна цена от 70 евро.

За хората от вече по-зрялото поколение има една ретроизненада и тя позабравената немска група – А-ХА. Те са подготвили 4 концерта, първият от които отново е в Манхайм. Билетите са между 50 и 60 евро.

С осем концерта още през януари започва 2019 година и за холандския цигулар и диригент Андре Рийо. Почитателите му ще могат да го гледат на сцените на Франкфурт, Кил, Росток, Нюрнберг, Дортмунд, Лайпциг и много други. Той е подготвил турне в общо 17 германски градове, биилетите започват от 44 евро и ще продължат и през февруари. Последната сцена, на която ще излезе цигуларят е Halle, GERRY WEBER STADION през май 2019.

Фото: ringrocker.com

1 COMMENT

  1. […] Концерти в Германия – една обещаваща 2019 Том Джоунс в Пловдив Нежният глас на цигулката – пловдивчанката Таня Тингарова Мистерията на българските гласове – с нов албум и концерти Български концерт в Мюнхен SHARE Facebook Twitter […]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here